Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Mesmeri Led

Artemide Mesmeri Led

€255,00
Artemide Mesmeri Led wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.5 jaar Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mesmeri Led wandlamp

Mesmeri wandlamp is gemaakt van de volgende materialen: geverfde of verchroomde gegoten aluminium. Mesmeri LED: dankzij de nieuwe LED techniek is het voor de eerste keer mogelijk de traditionele halogeen-bron te vervangen  De LED-module heeft een lumen output vanmin. 2450Lm tot 2622Lm, in de kleurtemperatuur 2700K en 3000K. De Mesmeri is een zeer elegant en decoratieve wandlamp. Het lichteffect is up en down en geeft een warm sfeer effect in een ruimte. De Mesmeri is leverbaar in vier kleuren: wit, gepolijst chroom, mat zilver en mat koper.

Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt. Naast het ontwerp van de Mesmeri is Eric Sole ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de Cabildo wand, vloer en hanglampen.

Eric Sole is op 20 juni 2015 overleden in Spanje


Lichtbron in twee lichtkleuren:

Led 28W, 3000K, 2622LM dimbaar met pulsdrukker.

Led 28W, 2700K, 2450LM dimbaar met pulsdrukker.

PDF Mesmeri


Bekijk de Mesmeri van alle kanten en laat de lamp branden.