Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Mesmeri

Artemide Mesmeri

€185,00
Artemide Mesmeri halogeen wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mesmeri halogeen wandlamp

Mesmeri halogeen wandlamp. Zeer decoratieve wandlamp die zowel up en down lichteffect geeft. Een sierraad in elke ruimte. Leverbaar in de kleur wit. Afmetingen van de wandlamp zijn: hoogte 7,9 centimeter, breed 34 centimeter en diep 22,1 centimeter.  Desiger Eric Sole.

Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt. Naast het ontwerp van de Mesmeri is Eric Sole ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de Cabildo wand, vloer en hanglampen.

Eric Sole is op 20 juni 2015 overleden in Spanje

Lichtbron max. 1X230W halogeen (R7s) of 1X11w LED DIM (R7s)

PDF Mesmeri

Bekijk de Mesmeri van alle kanten en laat de lamp branden