Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Mercury Ceiling LED

Artemide Mercury Ceiling LED

€2.245,00
Artemide Mercury Ceiling plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mercury  Ceiling plafondlamp

De Artemide Mercury Ceiling is een plafondlamp met een futuristische uitstraling. Deze plafondlamp past in een strakke, moderne inrichting. Boven de eettafel of in een grote hal trekt de lamp zeker de aandacht. Zoekt u een bijzondere plafondlamp? Dan is deze een goede keuze. Hiermee haalt u een blikvanger in huis of kantoor.

De plafondlamp Artemide Mercury Ceiling stelt een groep zwevende stenen onder een plaat voor. De plaat is gemaakt van roestvrij staal en reflecteert het licht, de onderkant van de stenen zijn van verchroomd aluminium en de bovenkant is van verchroomd kunststof. In de onderste steen van de plafondlamp zit de verlichting. Door de reflecterende plaat en de verchroomde stenen reflecteert het licht alle kanten op. Dit geeft een speels lichteffect in uw keuken of vergaderruimte. De lamp is ontworpen door Ross Lovegrove.

De Mercury is leverbaar in twee maten:

Mercury de totale hoogte van de lamp is 60 centimeter. De hoogte van de reflecterende plaat tot en met de onderste steen is 56,2centimeter. De doorsnede van de plaat is 110 centimeter. De hanglamp is leverbaar met een halogeenlamp: 2 x 160 Watt R7s of Retrofit 2X11W LED DIM (R7s) Eco of in een leduitvoering met: 2 x 29 Watt in de lichtkleur 3000k of 2700K.

Mercury Mini de totale hoogte van de lamp is 56,2 centimeter. De hoogte van de reflecterende plaat tot en met de onderste steen is 56,2centimeter. De doorsnede van de plaat is 70 centimeter. De hanglamp is leverbaar Retrofit 1x11W LED DIM (R7s) of een ledlamp: 1 x 29 Watt in twee lichtkleuren 2700K of 3000k..

Mercury halogeen dimbaar met gloeilamp dimmer en Mercury led en Mercury Mini led dimbaar met pulsdrukker.

PDF Mercury Ceiling

PDF Mercury Mini Ceiling

App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Google Playstore

Apple storeBekijk de Mercury van alle kanten en doe het licht aan/uit