Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Logico Terra

Logico Terra

€1.245,00 €1.059,00
Artemide Logico vloerlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Beschrijving

Artemide Logico vloerlamp.

Zeer grote vloerlamp van Artemide van de ontwerpers Michele De Lucchi, Gerhard Reichert. Tijdloos ontwerp past in zeer vele stijlen interieur. In de familie Logico zeer velen andere modellen in wand, plafond en tafellampen. Materialen: geschilderd metalen structuur, geblazen glas met een gepolijst-silk gefinisedn. Drie lagen van glas (zijde, crystal + crystal) worden geblazen in een ondersteboven mal om structurele consistentie met glas te krijgen. Uitgevoerd met touch dimmer vier standen dimbaar.

Lichtbron max 3x70W halogen (E27) - ECO.

Michele De Lucchi werd geboren in 1951 in Ferrara en studeerde architectuur in Florence. In de jaren van radicale en experimentele architectuur was hij een belangrijke speler in dergelijke bewegingen als Cavart, Alchymia en Memphis. De ontworpen lampen en inrichtings items voor de meest gerenommeerde Italiaanse en Europese bedrijven. Was belast met de ontwerpen bij Olivetti vanaf 1988 tot 2002, experimentele projecten ontwikkeld en bedacht een aantal persoonlijke theorieën over office-ontwikkeling. Ontworpen en gerenoveerde gebouwen in Japan voor NTT, in Duitsland voor Deutsche Bank, in Zwitserland voor Novartis en in Italië voor Enel, Olivetti, Piaggio, Poste Italiane, Telecom Italia. Is verantwoordelijk voor herkwalificering van een aantal krachtcentrales voor Enel sinds 1999. Medewerking verleend aan de ontwikkeling van de afbeelding van Deutsche Bank, Deutsche Bundesbahn, Enel, Poste Italiane, Telecom Italia, Hera, Intesa Sanpaolo en andere Italiaanse en buitenlandse bedrijven, de invoering van technische en esthetische innovatie op het werk.
Ontworpen set-ups voor kunst en design de tentoonstellingen, evenals gebouwen en exposerende lay-outs voor dergelijke musea als de Milaan Triennale, het Palazzo delle Esposizioni in Rome, het Neues Museum in Berlijn. Ontwikkeld in de afgelopen jaren een aantal projecten van het platform voor particuliere en publieke klanten in Georgië, met inbegrip van het ministerie van het interieur en de brug van de vrede in Tbilisi, onlangs geopend.
Zijn professionele activiteit was altijd ondersteund door persoonlijke studies over de thema's van ontwerp, tekenen, technologie en handwerk. In 1990 Produzione Privata, een klein bedrijf in welke Michele De Lucchi ontwerpen producten gemaakt die vervolgens worden geïmplementeerd met behulp van ambachtelijke technieken en methoden. Heeft zijn kleine huizen in hout met behulp van een power-zaag sinds 2004 om het essentiële karakter van architectonische vormen snijwerk.

Logico.