Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Float Circolaire suspension

Float Circolaire suspension

€560,00
Artemide Float Circolaire hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving
Artemide Float Circolaire suspension hanglamp

Float Cricolare suspension is een mooie grote ronde hanglamp van 55,5 centimeter. De Float heeft een vlake opalen kunstof plaat en geeft een mooi diffuus licht. Er kunnen twee kleur filters bij besteld worden voor een spannend kleur lichteffect indirekt naar het plafond. Desiger James Irvine.
Designer James Irvine. Werkend vanuit zijn studio in Milaan, ontwikkeld de in Londen geboren industrieel ontwerper JAMES IRVINE (1958-) producten, meubilair en auto projecten voor bedrijven met inbegrip van Canon, Danese, Magis en Whirlpool. Ook ontwierp hij de Mercedes Benz city bus-vloot voor de Duitse stad Hannover.
Geboren in Londen in 1958, studeerde Irvine meubeldesign eerst aan de Universiteit van Kingston, en vervolgens aan het Royal College of Art. Één van zijn boezemvrienden aan beide instellingen was zijn collega ontwerper Jasper Morrison, die ook nu nog een vriend en de occasionele medewerker. Na zijn afstuderen aan de RCA in 1984, werkte Irvine eerst bij de Olivetti designstudio in Milaan en vervolgens voor Toshiba in Tokio voordat hij terugkeerde naar Milaan in 1988. Hij bleef werken voor Olivetti onder leiding van Ettore Sottsass, en in 1992 werd een partner bij Sottsass' studio.

Lichtbron 55W Circoline T5 lichtkleur 3000K inclusief af fabriek.

PDF Float Circolaire