Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Fiamma Suspension

Artemide Fiamma Suspension

€540,00
Artemide Fiamma hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Fiamma Suspension hanglamp

De Fiamma hanglamp is Modulair en verstelbaar, Fiamma werkt met een LED source base en een aantal accessoires om aan de verschillende behoeften van de verlichting in te voldoen bv als: bed lamp, vloerleeslamp, vloerlamp, wandlamp en plafondlamp. De Fiamma heeft een geanodiseerd aluminium cilinder met een specifieke textuur, een perfecte combinatie van uiterlijk en functionaliteit en is de ware lichtgevende basis van het systeem.
Het licht dat wordt uitgestraald door de LED-bron, wordt slim gecontroleerd door een transparante reflector, ontworpen met een anti-verblindings scherm, om visueel comfort te geven bij allle toepassingen.

De Fiamma is leverbaar in de kleur grijs of zwart. Het ontwerp is van Wilmotte & Industries.

Het ontwerp is van Wilmotte & Industries. WILMOTTE & INDUSTRIES is de ontwerpstudio van WILMOTTE & ASSOCIES S.A., die Jean-Michel Wilmotte van architectenbureau. Met 197 werknemers uit 40 verschillende continenten, het beschikt nu over een internationale en multiculturele dimensie, met partnerschappen in ongeveer twintig landen over de hele wereld. Werk wordt uitgevoerd op vijf belangrijke gebieden-architectuur, interieurarchitectuur, museografie, stadsplanning en ontwerp – met een oog voor detail, waardoor interventies op de kleinste tot de grootste schaal. Of het nu voor een villa of een hoogbouw-gebouw, een winkel of bedrijf hoofdkwartier, een kunstgalerie of een tram, een museum of een nieuwe stad, bevat elk project de hoogste normen, met een permanente zoektocht naar integratie en respect voor het milieu. In Parijs in 1975 opgericht, heeft het bedrijf vier kantoren in Parijs, een in Sophia-Antipolis (Zuid-Frankrijk), een in Londen, één in Seoul.
Sinds 2005, geeft de Fondation Wilmotte, ter bevordering van een hedendaagse graft via de W Award uit, helpt en moedigt jonge architecten aan, waardoor de onderneming binding krijgt met meer dan 4.500 toekomstige professionals.

De hanglamp is leverbaar in twee maten:

Fiamma Sospensione 15cm hoog met ledlichtbron 8W(GU).

Fiamma 30 Suspensione 30cm hoog ledlichtbron 28W, 2800k, 1526Lm dimbaar met pulsdrukker.


PDF Fiamma


PDF Fiamma 30