Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Empirico Suspension

Empirico Suspension

€952,00
Artemide Empirico hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Empirico Suspension hanglamp


Empirico hanglamp kunststof opalen kap. Gelijkmatig difuus licht. Designer Karim Rashid. Lichtbron max 2 X 35W tl-buis (G5). Kleur wit.

Designer Karim Rashid ontving een Bachelor van industrieel Design in 1982 van Carleton University in Ottawa, Canada. Hij is afgestudeerde aan de ontwerpstudies in Napels, Italië, met Ettore Sottsass e.a., daarna verhuisde hij naar Milaan voor een jaar in de Studio van Rodolfo Bonetto. Rashid ging op aan de slag met de industriële ontwerpers KAN in Canada. Hij mede-oprichter en ontworpen het Babel Fashion collectie en Noord tussen 1985-91. In 1992 opende Rashid een eigen ontwerpstudio in New York City. Rashid's ontwerpen omvatten de Garbo afval kan, de Oh stoel voor Umbra, een conceptstore voor Giorgio Armani, man gat covers voor de riolen van New York, parfumflesjes voor Kenzo, bobble waterfles, horloges en servies voor Alessi, verlichting voor Artemide en producten