Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Empatia table

Artemide Empatia table

€529,00
Artemide Empatia table tafellamp.Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Empatia table tafellamp

Empatia is geïnspireerd op de associatie tussen de grote traditie van glas-blazen en de LED-technologie van Artemide. Hoge intresse in het potentieel van de expressie van dit materiaal resulteerde in samenwerking met meester glasblazers om de volledige controle van de speciale soepelheid op het Venetiaans glas te krijgen en te werken aan het evenwicht tussen oppervlak en licht, tussen subtiele dichtheden en transparanten.

Hierdoor ontstaan heldere, zuivere ambachtelijke objecten, elk van hen uniek zijn in alle opzichten. Transparantie en afdekking van het glas zijn zo gedoseerd om het licht van het glas te laten reflecteren zonder schittering en zonder verlies van efficiëntie. het is een ontwerp van Carlotta de Bevilaqua.

Het licht van Empatia is gecontroleerd met een maximale opbrengst en gestuurd naar de glazen diffusor door een transparante buis met een zeer laag absortie coefficient. Het is overdag een kunstwerk op een dressoir of sidetable.

Carlotta de Bevilaqua

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring

De Empatia serie is een sieraad in elk interieur. Er is naast de tafellamp ook nog een vloerlamp en een hanglamp in de maat 16, 26 en 36 centimeter.
De Empatia serie is een sieraad in elk interieur.

Lichtbron Empatia led 11W , 20W , 26W 3000K uitgevoerd met touchdimmer.

Empatia table.