Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Empatia suspension

Artemide Empatia suspension

€515,00
Artemide Empatia hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Empatia Suspension hanglamp

Empatia is geïnspireerd op de associatie tussen de grote traditie van glas-blazen en de LED-technologie van Artemide. Hoge intresse in het potentieel van de expressie van dit materiaal resulteerde in samenwerking met meester glasblazers om de volledige controle van de speciale soepelheid op het Venetiaans glas te krijgen en te werken aan het evenwicht tussen oppervlak en licht, tussen subtiele dichtheden en transparanten.

Hierdoor ontstaan heldere, zuivere ambachtelijke objecten, elk van hen uniek zijn in alle opzichten. Transparantie en afdekking van het glas zijn zo gedoseerd om het licht van het glas te laten reflecteren zonder schittering en zonder verlies van efficiëntie.

Het licht van Empatia is gecontroleerd met een maximale opbrengst en gestuurd naar de glazen diffusor door een transparante buis met een zeer laag absortie coefficient. Ontwerp van Carlotta de Bevillacqua.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring


De Empatia serie is een sieraad in elk interieur. Er is naast de hanglampen serie ook nog een vloerlamp en een tafellamp in de maat 16, 26 en 36 centimeter.  Empatia suspension is leverbaar in drie maten:
Empatia in 16centimeter 11W, 3000K, 530Lm
Empatia in 26centimeter 16W, 3000K, 709Lm
Empatia in 36centimeter 24W, 3000K, 1189Lm

Dimbaar met pulsdrukker