Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Empatia 26 Floor

Empatia 26 Floor

€970,00
Artemide Empatia 26 vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Empatia 26 vloerlamp 5 jaar garantie

Vloerlamp uit de serie Empatia tafellamp, plafondlamp en hanglamp.

De vloerlamp is geïnspireerd op de associatie tussen de grote traditie van glas-blazen en de LED-technologie van Artemide. Hoge intresse in het potentieel van de expressie van dit materiaal resulteerde in samenwerking met meester glasblazers om de volledige controle van de speciale soepelheid op het Venetiaans glas te krijgen en te werken aan het evenwicht tussen oppervlak en licht, tussen subtiele dichtheden en transparanten.

Hierdoor ontstaan heldere, zuivere ambachtelijke objecten, elk van hen uniek zijn in alle opzichten. Transparantie en afdekking van het glas zijn zo gedoseerd om het licht van het glas te laten reflecteren zonder schittering en zonder verlies van efficiëntie. Het ontwerp is van Carlotta de Bevilaqua.

Het licht van Empatia is gecontroleerd met een maximale opbrengst en gestuurd naar de glazen diffusor door een transparante buis met een zeer laag absortie coefficient.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring
De Empatia serie is een sieraad in elk interieur. Er is naast de vloerlamp ook nog een tafellamp en een hanglamp in de maat 16, 26 en 36 centimeter.

De Empatia serie is een sieraad in elk interieur.

Lichtbron Empatia 16 led 20W 3000K uitgevoerd met touchdimmer.