Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra professional table bureaulamp

Artemide Demetra professional table bureaulamp

€359,00
Artemide Demetra professional table bureaulamp. Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra Professional Table bureaulamp 

Het Demetra familie is uitgebreid met twee nieuwe versies om te voldoen aan verschillende eisen: Demetra Micro table en de Demetra Professional table. Terwijl de lichtopbrengst varieert in Demetra Professional, de grootte is identiek aan de klassieke versie. Het werd ontworpen om te voldoen aan de vraag naar een hogere opbrengst waardoor een hogere verlichtingssterkte op bijvoorbeeld een buro bereikt kan worden. Met de geavanceerde LED-technologie en de goedkeuring van smart elementaire oplossingen, wordt een maximaal licht resultaat bereikt, uit een minimale kleine ronde platte vorm.

Haar look is de typische essentieel en lineaire één van Demetra, maar de kop is een complex optische apparaat, ontworpen voor de meer krachtige Led ' s ook door middel van nauwgezette studie van de thermische wetenschap. De aluminium onderkant van de kop met de behuizing werkt als een koellichaam. Door het vormen en vouwen van de kop is er ruimte de high power LED, echter zonder contact, en dus zonder het maken van een warmte brug met de kop. Dit maakt een maximale dissipatie mogelijk, en daarom is het gebruik van een high-power COB LED mogelijk, zonder dat de functionaliteit verloren gaat.

De bovenkant van zijn hoofd kan veilig worden aangeraakt, zonder contact met de hoge temperaturen. De emissie wordt bepaald door een reflector die een beetje uitsteekt uit de ronde kop van het profiel. Hierdoor ontstaat perfecte verlichting voor een werkplek met een hoge kleur opbrengst (Cri 90). De Demetra familie voldoet volledig aan alle behoeften van de verschillende toepassingsgebieden met flexibele en uitgebreide oplossingen, evenals met specifieke en speciale exemplaren.

De Demetra is leverbaar in de kleuren antraciet grijs, wit en glimmend zwart. Standaard lichtbron Led 12W 3000K 960 Lm CRI=90. Uitgevoerd met dimmer. Naast de standaard dimbaar versie is er ook een  Demetra leverbaar met aanwezigheids sensor.

Voor plaatsing kan een voet gebruikt worden of een blad doorvoer.

Hoogte van de Demetra is minimaal 57 centimeter en maximaal 84 centimeter. De arm heeft een reikwijdte van minimaal 63 centimeter en maximaal 96,5 centimeter.

Designer Fukasawa

Het ontwerp komt uit de handen van Designer Fukasawa. De led Lichtbron van 12W in de lichtkleur 3000K vervangt de traditionel (eco halogeen) gloeilamp van 70W.

Geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht".

Artemide geeft nu op al hun ledproducten 5 jaar garantie.

Prijs is inclusief voetplaat (table clamp)

Demetra professional