Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Cuma 20 led

Artemide Cuma 20 led

€249,00
Artemide Cuma 20 Led wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
3 werkdagen
Beschrijving

Artemide Cuma 20 wall led wandlamp

Cuma is een zeer fijn en elegante wandlamp. De Cuma is gemaakt van gevouwen plaat aluminium uit een stuk die daarna mat wit gespoten is. Door zijn elegante vorm gaat de lamp op in de muur. Ideaal als uplighter voor zeer veel verschillende type ruimtes.

De Cuma wandlamp kan op een centraaldoos in de muur geplaatst worden. Door de breedte van 20 cm zal de Cuma de doos perfect afdekken.

Het ontwerp is van Roberto Paoli. De Cuma 20 heeft een led Lichtbron van 28W 3000K, 1570lumen en hiermee kun je een woonkamer, hal of slaapkamer zeer sfeervol indirect verlichting.

In 1994 studeerde hij af in architectuur aan de Universiteit van Florence, Roberto Paoli begint meteen met het kleinschalige ontwerp door gespecialiseerd zichzelf in glas buigende en kunststof spuitgieten in technieken. Uit deze ervaring begint hij samen te werken met de merken zoals Fellowes en Fiamitalia. Op deze manier verkrijgt Roberto Paoli technische en methodologische kennis, die hem hielp om zijn eigen idee van ontwerp vorm te geven: hij denkt dat functionaliteit en technologie samen moeten voegen met de vorm van objecten, die altijd wordt beïnvloed door de materialen. Zijn atelier is gevestigd in Milaan en hij behandelt zowel product als architectuur, door het ontwikkelen van projecten voor huizen, winkels en showrooms, evenals tentoonstellingen en staat. Roberto Paoli is ook de bedenker en curator van tentoonstellingen en ontwerp cultuur evenementen. In de afgelopen jaren hebben verschillende projecten door Roberto Paoli voor grote Italiaanse merken grote interesse gewekt in de internationale media.

In 2010 Freskogel, was een reeks van notebook voeten in de Technogel® die hij ontwierp voor Tucano toegevoegd in de ADI DESIGN INDEX 2009 als een kandidaat voor de Compasso d'Oro Award. In 2009, 2010 en 2011 hij drie keer de GOOD DESIGN AWARD. Op www.robertopaoli.com vindt u een selectie van de projecten van de studio.

PDF Cuma 20

Bekijk de Cuma van alle kanten en schakel de lichtbron aan/uit.