Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Calenda

Artemide Calenda

€2.500,00
Artemide Calenda hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Artemide Calenda hanglamp

Decoratieve hanglamp gemaakt van wit kunststof die uit een vorm gegoten is. De hanglamp kan ook buiten toegepast vanwege zijn hoge IP65 waarde. De Calenda is een groot object 93cm doorsnede en 57cm hoog. De Calenda heeft 4 lichtbronnen. Een ledlichtbron van 3,5W in de kleur blauw. Vier lichtbronnen TC-L 55W fluorescentie. Calenda word inclusief lichtbronnen geleverd.

Ontwerpers van de Calende is Italo Rota en Alessandro Pedretti. ITALO ROTA werd in 1953 geboren in Milaan en studeerde af in de Architectuur van de Milan Polytechnic. Hij verhuisde naar Parijs, waar hij woonde voor over tien jaar. Zijn terugkeer naar Italië - is sinds 1996 woont hij in Milaan - markeerde het begin van een uiterst creatieve fase, waaronder projecten die varieerden van museale installaties en het Maison Cavalli (de showroom cafés in Miami, Milaan en Moskou) een reeks belang van architectuur, mode en design liefhebbers. Italo Rota is eclectisch karakter van de hedendaagse architectuur. Hij is een van de meest charmante italiaanse architect en ontwerper voor zijn experimenten op het gebied van de instelling: hij bedenkt verrassende apparaten en tijdelijk structuren van de buitengewone doeltreffendheid, creëert hij het landschap en de magische sferen, die met tentoonstellingen en evenementen. Onderscheidende kenmerken van Studio Rota.

ALESSANDRO PEDRETTI. Geboren in 1966 in Milaan, waar hij in architectuur afstudeerde.Won de eerste prijs op de "internationale wedstrijd Osram New Light" in 1992 met een project voor een toestel van innovatieve energiebesparende duurzame verlichting.Van 1993 tot 1997 woonde en werkte in Parijs. Begon te ontwerpen producten in 1995 op het gebied van inrichting, kantoor, stedelijke ruimten voor Italiaanse en internationale bedrijven, met inbegrip van Abet Laminati, Emmemobili, Ferro, Meritalia, Modo.
Gespecialiseerd zijn verlichting ontwerp activiteit door de ontwikkeling en uitvoering van projecten voor openbare en particuliere belangen, hotels, winkels, musea, waaronder het aansteken van de hogesnelheidslijn LAM van de stad van Brescia en het interieur en verlichting ontwerp van het 20e-eeuwse Museum in Milaan, in 2010 officieel geopend.
Ontwerpen bekroonde producten, ook genomineerd voor de Macef, als Gute vorm, Adi Index-Selezione Compasso d'Oro awards. Zijn producten zijn te bezichtigen in de wereld road show "De nieuwe Italiaanse Design".
Als een partner van Studio Rota sinds 1998, ontwerpen en tekenen architectuur en interieur projecten, set-ups voor openbare en particuliere handels- en tentoonstellen van locaties in Italië en in het buitenland, evenals kunst, design en mode toont.PDF Calenda