Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Cabildo Led supensione

Artemide Cabildo Led supensione

€415,00
Stukprijs: €0,00 /
Artemide Cabildo Led hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Cabildo hanglamp 5 jaar garantie

Bij de Cabildo hanglamp accentueert het indirecte licht de vorm de Cabildo, waardoor haar kronkelende vorm naar voren komt en geef het de Cabildo een verbazingwekkende verschijning van een ring van licht. Plafondsteun en lichaam lamp in wit geschilderde drukgegoten aluminium.

Ontwerp van de Cabildo Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt.

De cabildo is met twee verschillende led lichtbronnen verkrijgbaar:

Lichtbron led 2700K, 44W, 2641 Lm. Dimbaar met pulsdrukker.
Lichtbron led 3000K, 44W, 2841 Lm. Dimbaar met pulsdrukker

Bekijk de Cabildo hanglamp van alle kanten en laat de lichtbron branden.