Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb Large MyLight

Foscarini Aplomb Large MyLight

€799,00
Foscarini Aplomb Large MyLight. Bedienbaar met Casambi App. Schakelbaar en dimbaar. Gebruiksvriendelijk en simpel te installeren.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Aplomb Large MyLight hanglamp

Hanglamp van foscarini is leverbaar in drie kleuren: wit, grijs en lichtbruin. Deze Aplomb heeft een ledlichtbron 11,7W Multichip lichtkleur 2700K. Het ontwerp is van Lucidi e Pevere uit 2010. Standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 160cm.

Nu ook in de MyLight uitvoering waardoor de hanglamp met de Casambi app op de smartphone of tablet bediend kan worden. Foscarini heeft de Casambi interface geintegreerd in de leddriver.

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smarphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

Het Aplomb project verkent de technologische en expressieve mogelijkheden van beton, een ruwe nog tegelijkertijd aantrekkelijk materiaal, maakt een sprong van schaal en genre: van grote hedendaagse architecturale gebouw op een klein ontworpen lamp.

Aplomb is een kleine hanglamp waarmee directe en nauwkeurige verlichting op een onderliggende oppervlak gemaakt kan worden. Zichtbaar beton maakt deel uit van de expressieve taal van moderne architectuur en Foscarini, met Aplomb, maakt gebruik van dit materiaal met een geest en een technologie die volledig origineel is. De lamp geeft een lichte aanraking van extreme elegantie en formele eenvoud, die de enorme stevigheid van het beton verzacht door de verbetering van haar gepolijst en nog ongeraffineerd materiële aspect.

Door de kleine vorm van de lamp kunt u hem boven (bijvoorbeeld op een salontafel), of gebruikt worden in een lijn om boven een lange tafel om licht te maken of als een samenstelling op verschillende hoogtes. De Aplomb is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De keuze van kleuren, worden met pigmenten toegevoegd rechtstreeks in de betonmix, dit verbetert de persoonlijkheid van de lamp op verschillende manieren: de natuurlijke grijze brengen de materialiteit, de bruine geeft een vleugje warmte, terwijl de heldere zijn elegantie belicht.

Bekijk de video hoe de betonnen hanglamp gemaakt wordt.

De ontwerpers van de Aplomb Lucidi Pevere Paolo Lucidi en Luca Pevere kwamen samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekend ze hun eerste opdrachten samen en, in 2006, richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Vandaag de dag is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine een industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, daar behoren een groot aantal verschillende sectoren toe.

Naast de hanglamp is er ook nog een een vloerlamp Aplomb en hanglamp Aplomb mini. 

Aplomp Large MyLight.