Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Aplomb Mini

Aplomb Mini

€235,00
Foscarini Aplomb Mini. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Aplomb hanglamp

Hanglamp van foscarini is leverbaar in drie kleuren: wit, grijs en lichtbruin. Deze Aplomb Mini heeft een GU10 lampfitting waardoor 220V halogeen of 220V reftrofit ledlichtbronnen gebruikt worden. Het ontwerp is van Lucidi e Pevere uit 2010. Standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 180cm. Er is ook een uitvoering met 500cm kabellengte.
Het Aplomb project verkent de technologische en expressieve mogelijkheden van beton, een ruwe nog tegelijkertijd aantrekkelijk materiaal, maakt een sprong van schaal en genre: van grote hedendaagse architecturale gebouw op een klein ontworpen lamp.
Aplomb Mini is een kleine hanglamp waarmee directe en nauwkeurige verlichting op een onderliggende oppervlak gemaakt kan worden. Zichtbaar beton maakt deel uit van de expressieve taal van moderne architectuur en Foscarini, met Aplomb, maakt gebruik van dit materiaal met een geest en een technologie die volledig origineel is. De lamp geeft een lichte aanraking van extreme elegantie en formele eenvoud, die de enorme stevigheid van het beton verzacht door de verbetering van haar gepolijst en nog ongeraffineerd materiële aspect.
De kleine vorm van de lamp kunt u hem boven (bijvoorbeeld op een salontafel), gebruikt worden in een lijn om beven een lange tafel licht te makenof  als een samenstelling op verschillende hoogtes. De Aplomb is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De keuze van kleuren, met pigmenten toegevoegd rechtstreeks in de concrete mix, verbetert de persoonlijkheid van de lamp op verschillende manieren: de natuurlijke grijze brengen de materialiteit, de bruine geeft een vleugje warmte, terwijl de heldere zijn elegantie belicht.
Lucidi Pevere Paolo Lucidi en Luca Pevere kwamen samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekend ze hun eerste opdrachten samen en, in 2006, richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Vandaag de dag is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine een industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, daar behoren een groot aantal verschillende sectoren toe.

Naast de hanglamp is erook nog een een vloerlamp Aplomb en hanglamp Aplomb mini.