Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel In-lite Ace up-down Flat grey

In-lite Ace up-down Flat grey

€197,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met In-Lite buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

ACE UP-DOWN flat grey

Wandarmatuur ACE UP-DOWN geeft een gerichte bundel licht naar boven en beneden.

  • Geeft een gebundeld licht naar boven en beneden
  • Geschikt voor het verlichten van een schutting en muur
  • Lichtbeeld aan te passen met meerdere accessoires

Plaatsingsadvies:

Iedere 2 á 2,5 meter een ACE UP DOWN, op een hoogte van 1,4 á 1,8 meter

PRODUCTOMSCHRIJVING

Wandarmatuur ACE UP-DOWN geeft een gerichte bundel licht naar boven en beneden. Het armatuur is geschikt voor aan een schutting of muur. De twee lichtbronnen liggen diep in het armatuur waardoor het licht niet verblindt. Liever een smallere lichtbundel of juist een wat zachter lichtbeeld? Met de los verkrijgbare ACE accessoires kun je de lichtbundels van de ACE armaturen afstemmen op  je smaak en situatie.

Hoogte mm 120
Lengte mm 95
Breedte mm 64
Hoogte inch 4.72
Lengte inch 3.74
Breedte inch 2.52
Inbouwdiepte mm 0
Behuizing Aluminium
Spanning 12 volt
Vermogen 6.5W
Installatiewaarde 10.3VA
Lichtbron LED
Branduren 25000
Lichtrichting Naar beneden en boven
Lichtbereik m 3.5
Lichtbereik ft 11.48
Kleurtemperatuur 3000
CRI 92
Net Luminous Flux 355lm
Luminous Efficacy 55lm/W
IP Klasse 55
Energielabel A
Toepassing Oprit, Pad, Schutting , Terras

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente

We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente.

In-Lite

In-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Hun producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. In-lite ontwerpt alle buitenlampen zelf waardoor we je een toonaangevend & kwalitatief assortiment kunnen aanbieden. In-Lite geeft een uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. In-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen ze door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

In-lite ACE UP-DOWN flat grey